Veneto banka d.d.

Veneto banka d.d.

Veneto banka d.d., Zagreb, Draškovićeva 58, osnovana je 18.06.1992. kao dioničko društvo, a započela je s radom 08.07.1992. kada je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu. Sjedište Banke je u Zagrebu, a poslovanje se obavlja putem mreže poslovnica koje se nalaze na području 5 županija Republike Hrvatske i to 2 u Zagrebu, te u Puli, Poreču, Rijeci, Splitu i Zadru.

Misija i vizija

Vizija i misija

Vizija


Naša vizija je posvetiti sav naš talent i naše iskustvo zadovoljenju potreba naših klijenata i održavati trajno visoku kvalitetu u svim segmentima poslovanja, a za dobrobit naših klijenata, zaposlenika i lokalne zajednice.


Naš cilj je povećati i zadržati poziciju važnog subjekta u ekonomskom razvoju zemlje kroz nove ponude i aktivnosti, investiranjem u naše osoblje, nove tehnologije, unapređivati inividualni pristup klijentu, te kontinuirano uvoditi inovativne proizvode i usluge.

Misija


Naša misija je kontinuirano korištenje raspoloživih resursa, kroz širenje i poboljšanje ponude, cijena i kvaliteta usluga za naše klijente, zadržavajući najvišu razinu usluga, a u cilju unapređenja cjelokupnog poslovanja.